Een doodgewone dag

26-09-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 21 oktober 2017 organiseren Melati uitvaartzorg en Uniek Monumenten gezamenlijk een informatieve, inspirerende dag over uitvaarten, verdriet, rouw en afscheid. Een Doodgewone dag, maar dan vol met muziek, inspirerende sprekers, interactie, informatie en verrassingen.

Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van afscheid en rouw? Zou je het onderwerp weleens op een andere manier belicht willen zien? Wij willen je graag op een laagdrempelige, toegankelijke en verrassende manier laten zien hoe je een uitvaart zelf kunt inkleuren.

Een gratis toegankelijke dag om je te laten informeren en te inspireren. Een dag waarvan alle opbrengsten zullen worden gebruikt om het Hospice ‘De Margriet’ in Vlaardingen te ondersteunen. Alle deelnemende ondernemers doen deze dag een donatie voor dit goede doel.

Hoe je een uitvaart invulling geeft is een persoonlijke keuze, klein en ingetogen zijn of groots en meeslepend? Er kan heel veel.

Wat je op deze Doodgewone dag kunt verwachten? Loop langs bij een van de uitgenodigde leveranciers. Bekijk hoe deze mensen aan het werk zijn en vol passie over hun vak vertellen, zij laten u zien dat een uitvaart ook anders kan en mag worden ingekleurd. Doe actief mee aan een van de workshops, luister naar livemuziek en ontdek allerlei nieuwe trends en ideeën voor een persoonlijk en mooi afscheid.

Kom ook op 21 oktober naar onze Doodgewone dag en ervaar de bijzondere, verrassende en mooie aspecten van uitvaart en rouw.

Wanneer: 21 oktober 2017
Waar: De Windwijzer
Schiedamse weg 95
3135 NV Vlaardingen
Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur
Toegang: Gratis

Voor vragen kunt u contact opnemen met Christian van der Gaag via 010 - 230 68 45
of info@melati-uitvaartzorg.nl  . Meer informatie is ook te vinden op www.eendoodgewonedag.nl

Gerelateerd