De Santarun Vlaardingen gaat door!

10-12-2021 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op zondag 12 december wordt de Santa Run Vlaardingen georganiseerd. In deze onzekere tijd mogen we van geluk spreken dat de 7e editie van de Santa Run Vlaardingen doorgang kan vinden. De wethouder van Sport, Ivana Somers, opent de Santa Run. Het belooft een groot feest te worden.

De Santa Run Vlaardingen is voor Kinderen, volwassenen, vriendengroepen, collega’s en families. Je wandelt, rent, huppelt of danst de 1 of 5 km in een 5-delig kerstpak. En we halen tevens geld op voor het goede doel.

Het Rotary Jeugdfonds helpt jongeren in Vlaardingen die het wat minder hebben om bijvoorbeeld toch te kunnen sporten, dansen, muziek te kunnen maken of meer perspectief op een baan te krijgen. Hierin hebben organisator Epic in de Running en partner Rotary VLD 80 elkaar gevonden. Rotary VLD 80 was op zoek naar een professionele partner om het evenement te organiseren en Epic in de Running is bekend om haar bijzondere loop-evenementen, zoals de Kuip- en Snow world run. Gekoppeld aan een gezamenlijk maatschappelijke betrokkenheid is de innige samenwerking er al jaren.

Het is een geweldige loop waarbij iedereen van nul tot honderd mee kan doen.

Vooraf meld je je zich via de website www.santarunvlaardingen.nl 

 

Praktisch informatie Santa Run:

Datum : Zondag 12 December 2021

Locatie : Oranjepark Vlaardingen (bij de skatebaan)

Aanvang 5 km Walk : 13.00

Aanvang 1km Run : 13.15 uur

Aanvang 5km Run : 13:30 uur

Website : www.santarunvlaardingen.nl Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date