De Russen komen (en ook de Oekraieners)!

24-05-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op zondagmiddag 31 mei om twee uur ’s middags komt het Russisch-Oekraïens Zang en Dansensemble Kalinka uit Rotterdam optreden in het Merlijntheater aan de Korhoenlaan 7. Kalinka is een unieke groep waarin al sinds  1968 Nederlanders  die de Russische en Oekraïense folklore in hun hart hebben gesloten, samen met de mensen die deze bij hun geboorte hebben meegekregen, zich met veel plezier en vol overgave wijden aan het beoefenen van folkloristische muziek, zang en dans.

Daarbij wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke artistieke kwaliteit. De originele kostuums en instrumenten, traditionele dansen en de zang in de oorspronkelijke taal, geven het geheel een authentiek karakter. Hierdoor kan Kalinka uniek worden genoemd in West Europa.

Kalinka bestaat uit een dansgroep onder leiding van Yevgeni Rudenko ,een gemengd koor en solisten onder leiding van Inna Ogarok en een orkest onder leiding van Natalyia Mizinova.

Voor deze uitvoering stelt het Merlijntheater de zaal ter beschikking aan Kalinka. Kaarten in voorverkoop: € 9 (incl.1 bier/wijn). Eventueel resterende kaarten kunnen aan de kassa worden gekocht voor € 12.   

Kaarten bestelt u door het bedrag voor het gewenste aantal kaarten over te maken op IBAN: NL13INGB0003309426 ten name van ‘penningmeester Kalinka’ onder vermelding van Merlijntheater. Informatie bij sp@kalinka.nuGerelateerd