Categorieën

Service

De kattenvanger van Vlaardingen

De kattenvanger van Vlaardingen
Nieuws

De kattenvanger van Vlaardingen

  • Redactie
  • 26-04-2020
  • Nieuws
De kattenvanger van Vlaardingen
VLAARDINGEN - Dat was even flink schrikken voor Zita Declemy. Afgelopen vrijdag was zij haar voordeur aan het schuren op de hoek van de Eendrachtstraat en de Oosterstraat. Zij zag aan de overkant van de straat een haar onbekende man ijsberen met een lege kattenmand in zijn handen. Zij vroeg hem of hij misschien naar de dierenarts moest en of hij zijn kat niet kon vinden. ,,Dat heb ik ook weleens meegemaakt dus ja...had gekund!'', aldus Zita. 

De man bleek echter op zoek naar een 'zwerfkat' waar hij voor wilde gaan zorgen. Zita: ,,Hij had kennelijk aan iemand een paar huizen verder gevraagd of die kat van iemand was en die mensen wisten het niet. Bleek het potverdikkie om onze Buddha te gaan!!! Onze kat van 13 jaar! Hij baalde er van dat hij die kat vandaag niet zag lopen, net nu hij een reismandje mee had... Opeens kwam Buddha aan lopen en hij zegt: 'Jaaa die kat!' Nou Buddha is al 13 jaar mijn kat en loopt sinds we hier wonen (twee jaar) het merendeel van de dag door de wijk te banjeren en heel veel mensen weten ook dat hij bij ons hoort...''

Kortom: het is dat Zita stomtoavallig zelf buiten was anders was zij haar Buddha gewoon kwijtgeraakt. ,,Snel weer een halsbandje kopen en hopen dat het hier bij blijft...'', besluit zij.