Darten voor het KWF

27-03-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - KWF heeft vorige maand het startsein gegeven voor de marathonweken . Hierbij wordt een oproep gedaan aan mensen om hun eigen marathon te bedenken om zo geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Een van de marathons komt van Guen van Engelenburg. Zij organiseert op zaterdag 2 april samen met haar beste vriend John Bolliut een darttoernooi in het Snookercafé Vlaardingen : De BB Bokaal. BB staat voor Bas Bolliut, vader van John en overleden in 2015. Op 2 april was het Bas Bolliut’s verjaardag en het toernooi wordt georganiseerd om zijn nagedachtenis te eren.

Inmiddels staat de teller al op 73 aanmeldingen, op voorhand een succes dus ! gezien dit grote aantal inschrijvers zal er gespeeld worden volgens een knock-outsysteem. Een deel van het inschrijfgeld van de deelnemers zal naar KWF gaan, waarbij het streven is om minimaal €1000 bij elkaar te brengen. Ook zullen er deze dag lootjes verkocht worden voor een loterij met door sponsoren beschikbaar gestelde prijzen. De opbrengst van die verkoop zal in elk geval in zijn geheel naar KWF gaan.

Aansluitend aan het darttoernooi is er een feestavond met DJ en band. Mensen die niet darten kunnen zich wel inschrijven voor het buffet. Meedoen ? Opgeven kan nog bij de organisatie. Bel dan even met:

Nigel van Milligen:06-3405 3250,

Stefano Mus: 06-4697 8487 of

Guenevere van Engelenburg: 06-4084 5267

 

Info: het darttoernooi start op zaterdag 2 april om 12.00 uur in het Snookercafé aan de Maassluissedijk 52 en eindigt om ongeveer 18.00 uur. Vanaf 20.00 is er een feestavond met een DJ. De kosten bij voorinschrijving bedragen €10 en op de dag zelf €12,50. Hierbij inbegrepen zit deelname aan het buffet.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date