Categorieën

Service

Cursus 'Een held met je geld'

Cursus 'Een held met je geld'
Nieuws

Cursus 'Een held met je geld'

  • Redactie
  • 20-10-2017
  • Nieuws
Cursus 'Een held met je geld'
VLAARDINGEN - Onder de titel ‘Een held met je geld’ bieden de stichtingen Minters, Elckerlyc en SchuldHulpMaatje Vlaardingen een cursus van drie bijeenkomsten aan voor jongvolwassenen (20+). Deze organisaties merken dat de zelfredzaamheid op financieel gebied onder deze groep nog wel eens te wensen overlaat. Voor velen is het moeilijk om financieel te plannen en uit te komen met het inkomen. Van veel regelingen, toeslagen enz. is men vaak onvoldoende op de hoogte en regelmatig komen jonge mensen in de schulden te zitten.

In een laagdrempelige cursus wordt er op drie ochtenden stilgestaan bij zaken als budgettering, administratie, goedkoop leven, de verleidingen van de reclame en het voorkomen en oplossen van schulden. De cursus wordt gehouden in De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 en wordt gegeven door medewerkers van Minters, Elckerlyc en SchuldHulpMaatje.

Er kunnen aan de cursus maximaal 12 deelnemers meedoen. Deelname is gratis. Ook een cursusmap en de thee en koffie tijdens de cursus zijn gratis. Er is een kinderoppas beschikbaar. Men kan zich uitsluitend opgeven voor alle drie de bijeenkomsten. De drie bijeenkomsten zijn op woensdag 1, 15 en 29 november, van 9.30 – 11.30 uur.

Opgave via: [email protected]  (graag ook opgeven of en hoeveel kinderen er meekomen, plus de leeftijd(en)

Inlichtingen bij: Renee Broekhuis (tel. 010 – 4355000) of Rob van Herwaarden (tel. 06 – 424 06 350)

Minters

Burgemeester van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →