Corona-update: ook dit is geannuleerd

17-03-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Natuurlijk weet u welke maatregelen er afgekondigd zijn om het coronavirus onder controle te krijgen. Geen bijeenkomsten of grote evenementen, en sportclubs,scholen en horecagelegenheden zijn gesloten. De winkels zijn nog open maar nemen wel een en ander aan hygiëneregels in acht. Een totaal overzicht vindt u hier

Voor de zekerheid laten verschillende organisaties ons ook weten dat een activiteit niet doorgaat. De Voorjaarswandeling in de Broekpolder op 25 maart bijvoorbeeld is wegens de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus geannuleerd.

De herdenking bij het Wellington monument in Holy (vlakbij de Stadsboerderij Holywood) die normaal gesproken op 28 maart plaats zou vinden is ook afgeblazen door de organisatie. Daar stortte in de Tweede Wereldoorlog een bommenwerper neer waarbij zes jonge soldaten omkwamen.

Voor de muzikale spektakelshow “Vrij Zijn” van het Vlaardings Musicalgezelschap in het eerste weekend van april wordt nu ook gekeken naar een nieuwe datum.

Over het doorgaan van de specifieke activiteiten van de Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen gaat het bestuur later deze maand in overleg.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date