Columnist: heb jij het in je?

30-10-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Heb jij een vlotte pen, kun je in 300 à 400 woorden een punt maken en heb je ambities om je ‘schrijfsels’ nou eens te delen met meer mensen dan jezelf of je huisgenoten ? Dan zoeken we jou !

Ons team columnisten heeft enkele lege plekken en dat vinden we 'zonde'. We zoeken dan ook versterking om elke zaterdag weer een column te kunnen presenteren aan de lezers van Vlaardingen24. Dat zijn er overigens nogal wat: gemiddeld zo’n 30.000 unieke lezers bezoeken wekelijks de website voor het nieuws en informatie uit en over Vlaardingen.

Een columnist heeft bij ons alle vrijheid om iets duidelijk te maken, maar we verwachten dat die vrijheid natuurlijk ook de nodige verantwoordelijkheid met zich meebrengt; een discussie is prima, iets scherp neerzetten juichen we helemaal toe, maar racisme, seksisme en bedreigende taal schrappen we direct, zonder aanziens des persoons. Natuurlijk schaar jij je hier achter, toch?

Heb jij interesse om columnist te worden bij Vlaardingen24, overigens geheel op vrijwillige(rs) basis, stuur dan eens een tekst van jouw hand naar redactie@vlaardingen24.nl . Oh ja, wel je naam erbij, want van anoniem zijn we 'niet zo weg'.Gerelateerd