Column: blijf opletten!

06-01-2018 Nieuws Kor de Jong

Surveillance in Vlaardingen centrum op zaterdag 06 jan 2017. Om 06.30 uur beginnen en eerst alle achterstanden wegwerken. Met andere woorden mail lezen en verwerken. Phoeiiii ok ok, gedaan. In de loop van de ochtend op naar de markt. Lekker druk en gezellig. Half Vlaardingen trekt aan mij voorbij. Dat is toch wel weer het knusse aan deze stad. En tevens een valkuil. Altijd zichtbaar en aanspreekbaar. Lange gesprekken gevoerd met enkele werkers over het wel en wee van de markt. Aparte wereld. Ik blijf wel bij de politie. Af en toe een beetje verdraagzamer zou best mogen. Stap daarna weer in de auto. Tussen de middag een gebakken visje gehaald, en dat duurt dus even voordat de lucht uit het voertuig is. Uitwaaien dus, jas dan maar dicht en raampje open. Haar (wat er van over is) in de wind.

In de middag weer de straat op en een uurtje "live" via de Whatsapp te volgen. Niet te vaak doen ;-) Ik kom geen stap verder. Wel superleuk om te zien dat bewoners je dan nog makkelijker aanspreken. Top medium! Ik weet niet wanneer dit te lezen is maar straks naar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Vlaardingen. Weer een feest der herkenning.

Fijne dag verder allemaal !

Nog een ps: Weet u in welke auto er over twee weken ingebroken gaat worden? Nee? Ik ga het u binnenkort vragen! Blijf opletten!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date