Clown Bassie in de lappenmand

29-07-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Bas van Toor, ook bekend als clown Bassie, kampt momenteel met zijn gezondheid. Aan Vlaardingen24 laat hij weten dat hij de afgelopen weken onverwacht ‘getrakteerd is’ op een aantal opvolgende ontstekingen en aandoeningen met een paar nare bijwerkingen. Bas van Toor: ,,De meest vervelende hierbij is de Bellse Parese of de aangezichtsverlamming van Bell. Dat is vermoedelijk een ontsteking van de aangezichtszenuw die onder andere door het oor loopt. Op 7 juli is mijn linker gezichtshelft zo goed als verlamd geraakt waardoor ik praktisch onverstaanbaar sprak. En als ik iets dronk morste ik meer als mijn kleinzoon van 10 maanden. Dat gaat nu allemaal al weer beter, zei het dat ik nu soms kijk als Vlugge Japie. Want ik kijk af en toe zo scheel dat ik met mijn linkeroog in mijn rechter broekzak kijken. Ook kan ik weer pierepiediepiedipie zeggen zonder er bij te kwijlen’’.

Bas laat weten dat hij van vrouw en kinderen liefdevolle aandacht en steun krijgt. Vier weken op bed met medicatie en ontstekingen ‘hakken er wel in’ verklaart hij; ,,Mijn evenwichtsgevoel is nog wel verstoord en mijn spieren zijn ook behoorlijk verzwakt. Want bijna 4 weken te bed liggen met medicatie en ontstekingen is funest voor je spieren. Dus loop ik waggelend aan de hand van mijn vrouw door het huis. Bij de verschillende onderzoekingen die ik heb gehad is gelukkig gebleken dat met het hart, de longen en de prostaat niets aan de hand is. Ook is er geen sprake van diabetes. Maar dat neemt niet weg dat mijn toestand nog niet aangenaam is en ik verder wat tijd nodig heb om te herstellen’’.

Bas van Toor geeft in ieder geval tot eind augustus geen optredens, zo laat hij weten. Hij benadrukt dat hij, om geruchten te ontzenuwen, in ieder geval niet in het ziekenhuis ligt en ook geen beroerte heeft gehad.

,,Graag sluit ik af met de woorden van broer Adriaan, die elke dag vanuit Spanje Skypt, die gisteren zei: Bas, oud worden met een paar gebreken is niet erg. Veel erger is NIET oud worden’’.

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date