Cheque voor de Balder

02-07-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Al drie jaar is de Vlaardingse Florijn een groot succes. De Vlaardingse Florijn is een unieke munt ter waarde van vijf euro, die rond de kerstperiode gedurende zes weken in te wisselen is bij nagenoeg de gehele Vlaardingse detailhandel en horeca. De ontvanger kan zelf bepalen waaraan de munt wordt besteed. Een lekkere kerstrollade bij de slager, boodschappen bij de supermarkt, nieuwe schoenen, een nieuwe fietspomp of een gezellig avondje uit eten.

Niet alle munten worden jaarlijks besteed en dan blijft er bij de Stichting Vlaardingse Florijn een leuk bedrag over dat naar een goed doel gaat. In 2012 was dat het Klauterwoud en in 2013 was dat de Spring Foundation. Dit jaar is Stichting Zeillogger Balder het goede doel en de vrijwilligers van de stichting ontvingen vandaag een cheque van € 500 uit handen van de initiatiefnemers van de Vlaardingse Florijn, Ronald Huiskens, Miranda van Kortenhof en Cor Huis in 't Veld.

Vanwege het grote succes van de Vlaardingse Florijn zal deze ook dit jaar weer uitgebracht worden. Elk bedrijf, vereniging, instelling of iedere organisatie kan meedoen, of men nu 1 of 250 medewerkers/vrijwilligers heeft. Deelname is mogelijk vanaf tien euro per persoon! Meer informatie of direct aanmelden? Klik hier voor het bestelformulier, doe mee en geef ook de Vlaardingse Florijn cadeau!

Gerelateerd