CDA wint de 'Grote Vlaardingen quiz'

29-12-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Voor het derde jaar op rij organiseerde het CDA in Vlaardingen op 28 december de Grote Vlaardingen quiz in een bomvolle Irish pub. De quiz werd gemaakt en gepresenteerd door Teyt Entertainment. Een recordaantal van 21 teams deed mee waaronder de Viswijven, ONS Vlaardingen, de PvdA, Vengaboys, de SP en de VVD. De teams bestonden uit maximaal 5 personen. Initiatiefneemster Jacky Silos spreekt van een groot succes: “De avond was in alle op opzichten geslaagd, de deelnemers hadden het zichtbaar naar hun zin, er is veel geld opgehaald voor het goede doel en we hebben allemaal weer wat geleerd over Vlaardingen. Volgend jaar komt er zeker een volgende editie!”.

De sfeer was gemoedelijk en er werd veel gelachen. Verschillende vragen passeerden de revue binnen thema’s als geschiedenis, muziek, politiek en geografie. Het team van het CDA was de grote winnaar (geen doorgestoken kaart ;-) ) .Een gedeelde tweede plaats ging naar het team van D66 en de mannelijke Bavianen.

Met de opbrengst van de pub quiz werd een bedrag van €500 ingezameld voor de Spring Foundation. Het bedrag werd door eigenaar Junior Flynn verhoogd naar €700. Tevens werden de gewonnen prijzen, bioscoopbonnen van VUE, ter beschikking gesteld aan dit goede doel.Gerelateerd