Categorieën

Service

CC Grand: On-Nederlands goed !

CC Grand: On-Nederlands goed !
Uit

CC Grand: On-Nederlands goed !

  • Redactie
  • 28-06-2015
  • Uit

VLAARDINGEN – Voor een vrijwel vol BRLN aan de Westhavenkade presenteerde de Vlaardingse band CC Grand vanmiddag hun nieuwe, en eerste videoclip. C.C. Grand is singer/songwriter Corvin Keurhorst met gitarist Rutger van Houwelingen, toetsenist Gerben Lodder, bassist Remus Aussen en drummer Stefan Bakker.Deze heren maken een mix van pop, soul en rock met de nodige americana invloeden. De voorliefde voor een goede melodie vermengd met een goede groove is een duidelijk kenmerk van de muziek van C.C. Grand.

De clip is gemaakt onder het nummer 'All There Ever Was', dat zanger/gitarist Corvin Keurhorst en zijn mannen opgenomen hebben als onderdeel van de landelijke campagne 'Demo en een Kans'. De videoclip is geproduceerd door film-, documentaire- en tv-makers Laura Beijn en André van der Hout van De Aanpak BV uit Maasland. En eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er zijn: Een aangrijpende en mooi gefilmde clip met een fantastisch ON-Nederlands goed nummer !

Tegelijkertijd met de lancering van de clip is er een crowdfunding-campagne gestart om de eerste CD van CC Grand mogelijk te maken. Vanaf nu kan iedereen via het Nederlandse crowdfunding-platform voordekunst, via  deze  link , een donatie storten voor de band. Natuurlijk is de hoogte van de donatie gekoppeld aan te gekke tegenprestaties! Zo beloofde Rutger van Houwelingen onder meer een huiskamerconcert en wie weet een avondje uit met de knapste drummer van de Rijnmond ?