Categorieën

Service

Buurtlunch in de VOP

Buurtlunch in de VOP
Nieuws

Buurtlunch in de VOP

  • Redactie
  • 19-10-2016
  • Nieuws
Buurtlunch in de VOP
VLAARDINGEN - Alle bewoners van de Vettenoordse polder zijn van harte uitgenodigd voor een Buurtlunch op woensdag 26 oktober van 13.00 uur -14.30 uur. Locatie: Touwbaan.

Op initiatief van een aantal bewoners uit de Vettenoordse polder worden, in samenwerking met de Stichting Vele Vlaardingers Eén Huis en AntiPesto, met ondersteuning van de Gemeente Vlaardingen, het komende halfjaar een aantal Buurtlunches in de wijk georganiseerd. De bedoeling is te komen tot sociale ontmoeting, de buren beter leren kennen en verbindingen leggen. Bij gebleken succes wordt deze aanpak later ook in andere wijken toegepast.

Tijdens het samen eten van verse broodjes met koffie/thee wordt ingegaan op de vraag waarom bewoners het fijn vinden juist in deze wijk te wonen of wat ze juist graag veranderd willen hebben. De VOP-wijk staat bekend om haar multiculturele samenstelling. De ‘buurtvaders en –moeders’ hopen dan ook op deelname van mensen uit alle windstreken!

Elke laatste woensdagmiddag van de maand zal een buurtlunch plaatsvinden, steeds op een andere locatie in de wijk. Kinderen zijn, mits samen met hun ouders, uiteraard ook welkom en deelname is gratis!