Bungeeroeien! Wie durft?

12-06-2014 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Al weer de derde editie van het bungee roeien in de Vlaardingse haven tijdens het VL.Loggerfestival op zaterdag 21 juni. Een spectaculair onderdeel voor iedereen die de uitdaging durft aan te gaan. 

Hoe gaat bungeeroeien in zijn werk? Er worden twee vletten met de achterspiegel tegen elkaar gelegd met daartussen een bungeekoord. Beide teams starten met roeien en het koord rekt uit tot het niet verder kan. Dan wordt het spannend! Het team met de meeste kracht (of de beste tactiek) zal door het dode punt heen roeien en schiet naar voren. Het andere team (de verliezers) schiet met een ruk naar achteren. Het gaat er natuurlijk om wie het andere team weet weg te trekken en hoe snel dat gebeurt! Zin om mee te doen? Stel een team van zes roeiers samen met uw vrienden, collega’s, buren of sportclub en laat u tijdens het VLLF van uw sportieve kant zien! Of u nu mee wilt doen voor de overwinning of de gezelligheid, ieder team is van harte welkom. 

Voor het inschrijven van uw team kunt u terecht bij Edgar Aaldijk, via bungee@assam2.nl of via 06 - 20 478 786. Deelname is gratis.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date