Bowlen voor het goede doel

09-05-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Op 31 mei organiseert Serviceclub Innerwheel Vlaardingen een Fundraising Bowling bij Dok 99 aan de Anna van Saksenweg 1. De kosten hiervan bedragen €19,95 per persoon inclusief een saté buffet en een bittergarnituur tijdens het bowlen. Drank is voor eigen rekening.

Inloop 18 uur en start avond met bowlen rond 18.15 uur. Individueel opgeven mag maar je mag je ook opgeven met een team van maximaal zes personen.

Er zijn leuk prijsjes te winnen en het goede doel is Stichting Het Vergeten Kind!

Aanmelding via e-mail : goededoelen@innerwheelvlaardingen.nl 

Het bedrag €19,95 pp voor deelname graag vooraf overmaken op NL97 RABO ‪010 501 46 80 t.n.v. Inner Wheel Vlaardingen o.v.v. Bowling 2018.
 

Stichting Het Vergeten Kind

Tienduizenden kinderen verblijven op sobere opvanglocaties. Soms zonder dat u het weet op een geheime locatie bij u om de hoek om hun veiligheid te garanderen. Vergeten kinderen van 0 tot 18 jaar die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien in sobere opvangcentra met minimale speelmogelijkheden. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. Stichting Het Vergeten Kind geeft deze kinderen een kindvriendelijke leefomgeving waar ze kunnen spelen, bewegen en ontspannen. Ze biedt ook vrolijke activiteiten en evenementen waardoor ze weer gewoon kind kunnen zijn. De stichting onderneemt tenslotte eveneens initiatieven om de situatie van deze kinderen onder de aandacht te brengen bij de verantwoordelijke instanties en het Nederlandse publiek.
 

Over Inner Wheel

Inner Wheel is een wereldwijd actieve, zelfstandige serviceorganisatie. Een organisatie met meer dan 100.000 leden wereldwijd. De Nederlandse tak heeft ruim 2.600 enthousiaste ondernemende leden. Een serviceclub die staat voor vriendschap, het werven van fondsen en internationale contacten. Alles met het doel anderen en met name vrouwen en kinderen te helpen. De hulp wordt niet alleen financieel geboden, ook immateriële hulp wordt daar waar nodig geboden.Gerelateerd