Bibberen, schminken en knuffelen !

26-05-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Wist je dat je op de kinderboerderij veel meer kunt doen dan kennis maken met de dieren? Er vinden allerlei leuke activiteiten plaats voor de bezoekers en er zijn meestal ook lessen voor scholen of andere groepen uit de buurt, zoals de kinderopvang of Buitenschoolse Opvang. Zo is de kinderboerderij een hele belangrijke ontmoetingsplek in de wijk waar van alles voor en met de buurt gebeurt. En zeg eens eerlijk, wat is er nu leuker dan een kinderboerderij als goede buur te hebben?

Op zondag 31 mei is het vanaf twaalf uur weer feest op kinderboerderij Holywood. Het is namelijk Nationale Kinderboerderijenweekend. Het thema is ‘Een goede buur’. Er zijn allemaal leuke dingen te doen op de kinderboerderij. Je kunt geschminkt worden, konijntjes knuffelen, hoefijzer werpen, stokvangen, poffertjes eten en ranja drinken, springen op het springkussen, en je zenuwen testen bij de bibberspiraal. Ook kun je zien hoe schapen geschoren worden.

Stichting op Dreef is ook van de partij tijdens de feestmiddag. Stichting op Dreef is opgericht door betrokken bewoners uit de Drevenbuurt en ze komen graag kennismaken met andere buren. Op Dreef heeft een goede band met kinderboerderij Holywood: in 2013 betaalde de stichting voor het nieuwe kippenhok.Gerelateerd