Berglama’s in Marnixplantsoen

24-07-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Sinds vorige week staan er twee hele bijzondere dieren in Dierenweide Marnixplantsoen. Een primeur voor Vlaardingen. Het zijn twee Alpaca’s, ook wel berglama’s genoemd. De aanschaf van het koppeltje alpaca’s, is mede mogelijk gemaakt door een donatie van Eneco. Het bestuur is natuurlijk heel blij dat hierdoor het dierenbestand kon worden uitgebreid met deze grappige dieren, die genoemd zijn naar twee bestuursleden, Therésa en André!

De eerste reacties van de bezoekers van de dierenweide zijn al erg positief te noemen, “enig en oh het zijn zulke schatjes!” Op Facebookpagina van de Dierenweide Marnixplantsoen   staan inmiddels al heel wat prachtige foto’s van dit fotogenieke koppel, maar het leukste is natuurlijk zelf deze dieren te gaan bewonderen in de dierenweide Marnixplantsoen.

Wilt u meer informatie over de dierenweide, neemt u dan eens een kijkje op de website dierenweidemarnixplantsoen.nl   Ook hebben ze op de website een bescheiden onlinewinkel waar u producten vindt waarmee u de dieren blij mee kunt maken.Gerelateerd