Beleef het Vlaardingen van de jaren 60 en 70

18-03-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Deze week kregen ze een telefoontje van de Stadsgehoorzaal: de Harmonie was niet groot genoeg om alle belangstelling aan te kunnen. Het Groot Vlaardings Koor (GVK) moest naar de Grote Zaal verhuizen. Met het programma ‘Vlaardings Glorie’, waarmee het GVK al voor het vierde jaar de planken op gaat, scoren ze dus ook dit jaar weer een grote ‘hit’.

Vanavond werd er nog fanatiek gerepeteerd om aanstaande zondagmiddag te kunnen ‘knallen’. De groep is iets kleiner dan we van ze gewend zijn tijdens de jaarlijkse kerstconcerten, maar met zo’n dertig zanger en zangeressen produceren ze nog een behoorlijk volume. Belangrijker nog is dat het GVK vooral plezier uitstraalt en dat elke keer weet over te brengen aan hun forse schare fans ! De leiding is, zoals we dat al jaren gewend zijn, ook dit keer weer in handen van dirigent Jan Wilmer en Ben de Bruijne.

Op 22 maart kunt u genieten van een middag vol herkenning, meezingen en vooral gezelligheid tijdens Vlaardings Glorie! Uw geheugen wordt weer even opgefrist met bekende beelden en liedjes van vroeger. Met voorwerpen en foto’s van weleer!

Een gezellige, nostalgische zondag in het theater. In de wandelgangen is van alles te zien, te horen en te proeven van Historisch Vlaardingen. Er worden verschillende liedjes uit de jaren zestig en zeventig ten gehore gebracht door het Groot Vlaardings Koor. Wie kent ze niet: de klassiekers van Abba, George Baker, The Cats, Imca Marina, Nico Haak en vele anderen? Maar er is meer dan zingen want er zijn ook beelden van het Vlaardingen van toen, deels foto’s en deels filmpjes. Kortom: een heerlijke multimediale meezingmiddag die u niet mag missen!   

Voor kaarten kunt u hier terecht.Gerelateerd