Categorieën

Service

Bedankt Bram!

Bedankt Bram!
Onderwijs

Bedankt Bram!

  • Herman van Nieuwenhuizen
  • 23-04-2015
  • Onderwijs
Bedankt Bram!
VLAARDINGEN – Vandaag nam Bram Keizerwaard afscheid als rector van het Groen van Prinstererlyceum. Honderden leerlingen, collega’s, vrienden, familie en vertegenwoordigers uit de politiek kwamen Bram de hand drukken en hem uitzwaaien. ,,Op naar de geraniums’’, zei Bram Keizerwaard zelf over de periode van prepensioen die aanbrak. Wij betwijfelen dit niet alleen, maar weten zelfs dat Bram als zeer gewaardeerd en veel gelezen columnist voor Vlaardingen24 blijft schrijven !

Hoe het ook zij, Bram werd in niet alleen in de aula van ‘het Groen’ veel eer betoond (met de flessen wijn die hij ontving alleen al kan hij een wijnkelder aanleggen) maar de rest van de stad kon er ook van meegenieten: rond twee uur vloog er een vliegtuig rondjes met de banner “Bram Bedankt”.

‘Het Groen’ zal Bram missen en Bram zijn school natuurlijk ook. Zijn afscheidsspeech bestond uit een filmpje waar hij op hilarische wijze in beeld was gebracht, i verschillende uitdossingen en met allerlei muzieknummers die afscheid als thema hadden. Typisch Bram: hartelijk, humorvol en scherp ! Bedankt Bram ! (en tot de volgende column)