Categorieën

Service

Basic Fit opent zaterdag deuren op Hoogstraat

Basic Fit opent zaterdag deuren op Hoogstraat
Sport

Basic Fit opent zaterdag deuren op Hoogstraat

  • Redactie
  • 15-04-2015
  • Sport
Basic Fit opent zaterdag deuren op Hoogstraat

VLAARDINGEN – Er is keihard gewerkt de laatste weken en vandaag werd daar nog eens een tandje bij gezet. Het voormalige Bristolpand aan de Hoogstraat is ‘op een haar na’ af en ingericht en aanstaande zaterdag opent fitnessketen Basic Fit er haar deuren. Langs de gevel waren de oranje kleuren van Basic Fit al iets langer zichtbaar, waarbij natuurlijk de vraag zich opdringt of dit ook aansluit bij de kleuren van de Vlaardingse Kleurenwaaier waar nog weleens wat om te doen is; sommige ondernemers moesten al eerder verantwoording voor het schilderwerk afleggen bij de gemeente als er blijkbaar ‘foute’ kleuren werden gebruikt. We gaan er echter gemakshalve maar vanuit dat lichtbakken en reclame-uitingen niet vallen onder het Beschermd Stadsgezicht.

Of Basic Fit een aanvulling op het huidige fitnessaanbod is of dat dit de al aanwezige branchegenoten in problemen brengt, kunnen we niet voorspellen. Smart Fit aan het Veerplein zal er niet al te blij mee zijn, want zij zitten natuurlijk bijna op een steenworp afstand en binnen hetzelfde low-budget segment.

Hoe het zij, iedereen is aanstaande zaterdag natuurlijk van harte welkom om vanaf negen uur ’s ochtends een kijkje te komen nemen.