Basic Fit in oud Bristolpand!

27-09-2014 Nieuws Herman van Nieuwenhuizen

VLAARDINGEN - ,,Geduld is nodig, maar dan komt er ook wat.’’ Gevleugelde woorden van projectleider Paul Smolders van Stichting Stadsherstel Vlaardingen. Smolders is al enige tijd bezig om te lobbyen voor één of meerdere huurders voor het oude Bristolpand aan de Hoogstraat. En nu is het eindelijk gelukt... fitnessketen Basic Fit tekende een overeenkomst en zal op termijn dus ook naar Vlaardingen gaan uitbreiden.

Pikant detail is dat de voormalige eigenaren van Basic Fit, zij verkochten een jaar of drie geleden de fitnessketen, zelf dit jaar met Smart Fit aan het Veerplein gestart zijn. Het aantal sportscholen in Vlaardingen is al heel groot, en het heeft er de schijn van dat Basic Fit de concurrent aan het Veerplein hiermee een hak wil zetten. Beiden werken in het goedkopere segment. Smart Fit hanteert een formule waarbij je vijf euro per bezoek betaalt. Omdat je maximaal vier bezoeken per maand betaalt, ben je dus nooit meer dan € 20,- per maand kwijt. Bij Basic Fit, bekend van de tv-spotjes met Tatjana Simic, kun je terecht voor € 15,95 per maand. Je moet dan wel een jaar vooruit betalen. Betaal je per maand, dan wordt het € 17,95. 

Voor het voormalige Bristolpand aan de Hoogstraat betrokken kan worden valt er nog heel wat te verbouwen. Het pand verkeert nog niet in optimale staat en verschillende bronnen verklaren dat er ook nog wel wat asbest valt weg te werken.Gerelateerd