Banners voor het goede doel!

27-02-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Behalve heel veel verhalen over Vlaardingen en wat daar allemaal gebeurt, ziet u op Vlaardingen24 ook de nodige banners staan. Vlaardingse ondernemers proberen daarmee uw aandacht te vangen. Die aandacht verdienen zij volgens ons maar Vlaardingen24 zou zoals iedere krant en iedere andere nieuwssite ook helemaal niet kunnen bestaan zonder adverteerders. Wij zijn dan ook blij met iedere banner!

Maar er is meer dat uw aandacht verdient! In Vlaardingen zijn heel wat stichtingen actief die zich inzetten voor diegenen die hulp in welke vorm dan ook hard nodig hebben. Bemand door vrijwilligers doen die clubs belangeloos wat ze maar kunnen om 'de hulpelozen' te helpen. Zij zetten zich in voor mens en dier binnen en buiten Vlaardingen, genereren fondsen om onderzoek naar tot nu toe ongeneeslijke ziekten mogelijk te maken en zo meer.

Om juist hen een steuntje in de rug te geven, heeft Vlaardingen24 besloten om gratis banners voor deze stichtingen te plaatsen. U vind die banners op de pagina's nieuws, 112, politiek enz. Een klik op zo'n banner brengt u op de website van de stichting. Neemt u om te beginnen eens een kijkje bij de Voedselbank, Proniños, Bring the Elephant Home en Spoetnik.Gerelateerd