B&W Arbeidsbemiddeling wordt B&W Re-integratie

04-05-2020 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - B&W Arbeidsbemiddeling bestaat al weer zeven jaar. Steeds meer klanten en bedrijven weten ons te vinden voor allerlei re-integratie opdrachten. Hierdoor wordt het met de jaren steeds duidelijker dat re-integratie onze business is en verdwijnt ‘arbeidsbemiddeling’ naar de achtergrond. Daarom wordt het ook tijd om onze naam hierop aan te passen.

Per 1 mei 2020, op de dag van de (thuis-)arbeid heet ons bedrijf dan ook geen B&W Arbeidsbemiddeling meer maar B&W Re-integratie. Dit vieren we met de lancering van onze nieuwe website. www.benwreintegratie.nl, gemaakt door Daniël Maltha van Webcare4All.

Ook B&W Re-integratie heeft haar werkwijze en kantoor aangepast aan de 1,5 meter samenleving. Dit houdt in dat wij klanten niet meer spontaan kunnen ontvangen maar alleen nog maar op afspraak gaan werken. We hebben onze werkkamer gesplitst in een bezoekers- en een werknemersgedeelte, ook hebben we de nodige desinfecterende maatregelen genomen. 

Wat blijft is de persoonlijke sfeer en de resultaatgerichte coaching waarbij de klant centraal staat. Niet voor niets krijgen we jaarlijks hoge waarderingen in ons klanttevredenheidsonderzoek. 

B&W Re-integratie
Korhoenlaan 5
3136 ST  Vlaardingen
info@benwreintegratie.nl
www.benwreintegratie.nl

Gerelateerd