Avondvierdaagse zoekt verkeersregelaars

25-04-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De organisatie van de avondvierdaagse Vlaardingen is op zoek naar vrijwilligers die op vier middagen/avonden of één van de vier middagen/avonden als verkeersregelaar kunnen helpen om de wandelaars op drukke wegen veilig te laten oversteken.

De avondvierdaagse vindt dit jaar plaats van maandag 29 mei tot en met donderdag 1 juni. De start en finish zijn bij de Jeu de Boules Club Vlaardingen, Watersportweg 7.

Aan een verkeersregelaar worden enkele eisen gesteld. Minimum leeftijd 18 jaar en in het bezit zijn van of een landelijke pas verkeersregelaar of een aanstelling als verkeersregelaar voor het evenement. Vanuit de organisatie krijgt u de mogelijkheid om voor de avondvierdaagse deze aanstelling te gaan halen. Door de organisatie wordt u hierin begeleid en proberen ze nog voor de avondvierdaagse een kleine praktijkavond te houden.

De tijden dat u als verkeersregelaar aan de slag moet liggen op maandag, dinsdag en woensdag van 15:30 uur tot 20:00 uur en op de donderdag van 16:30 uur tot 21:00 uur. Voor een lunchpakket wordt gezorgd.

Vrijwilligers kunnen zich via het  contactformulier  op de website van de avondvierdaagse aanmelden of door een mailtje te sturen naar info@avondvierdaagse-vlaardingen.nl

 

Gerelateerd