Categorieën

Service

Argos Mobiel komt terug

Argos Mobiel komt terug
Nieuws

Argos Mobiel komt terug

  • Redactie
  • 25-05-2014
  • Nieuws
Argos Mobiel komt terug

VLAARDINGEN - Argos Mobiel Vlaardingen is terug van weggeweest! Vanaf maandag 2 juni kunnen alle ouderen in Vlaardingen weer een beroep doen op dit flexibele vervoer vanaf hun voordeur. 

Argos Zorggroep en de gemeente Vlaardingen hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan het vinden van een nieuwe partij voor het leveren van de voertuigen en chauffeurs. In DAM (Duurzame Aanvullende Mobiliteit) hebben de organisaties een solide samenwerkingspartner gevonden. DAM levert duurzame mobiliteitsdiensten en zorgt voor werkgelegenheid door mensen met een uitkering op te nemen in een leerwerktraject en door te laten stromen naar een betaalde baan.

Argos Mobiel Vlaardingen is er voor alle ouderen die op een snelle en gemakkelijke manier op een bepaalde plaats willen zijn binnen hun gemeente, inclusief het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam. Argos Mobiel Vlaardingen is sinds de start in augustus 2013 uitgegroeid tot een zeer populaire dienst met meer dan 2000 passagiers per maand. Omdat de voertuigen enkel korte ritjes maken zijn zij altijd in de buurt. Ouderen hoeven daarom niet lang te wachten en ook niet ruim van tevoren te reserveren. 

Vanaf maandag 2 juni a.s. kunnen ouderen in Vlaardingen een rit reserveren door te bellen naar 010 - 427 83 90. Zij kunnen ook een lege Argos Mobiel op straat aanhouden door hun hand op te steken. Reeds aangeschafte Argos Mobiel Rittenkaarten kunnen gewoon weer gebruikt worden als betaalmiddel voor een rit.