Argos Mobiel breidt uit naar Maassluis en keert terug in Vlaardingen

13-12-2021 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Argos Mobiel, het succesvolle deur-tot-deur vervoer van Argos Zorggroep in Schiedam, breidt uit naar de gemeente Maassluis. Ook is er goed nieuws voor de inwoners van Vlaardingen, want Argos Mobiel keert terug in deze gemeente!

Dankzij een bijdrage van Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Zorgkantoor DSW en de gemeenten Maassluis, Schiedam en Vlaardingen gaat Argos Mobiel binnenkort van start in alle drie de waterweggemeentes. Tijdens het project, dat drie jaar duurt, wordt onderzocht op welke wijze Argos Mobiel een structurele plek kan krijgen in de betrokken gemeentes. De uitbreiding van Argos Mobiel gaat samen met een verduurzaming: de benzineauto’s worden ingeruild voor elektrische auto’s, ook in Schiedam. Argos Mobiel zal naar verwachting per 1 februari 2022 in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam van start gaan met de nieuwe auto’s.
 
Dankzij Argos Mobiel hebben ouderen en minder mobiele mensen altijd vervoer binnen handbereik in hun eigen gemeente. Argos Mobiel is bedoeld voor korte ritjes, bijvoorbeeld naar de supermarkt, de huisarts of een opstappunt van het Openbaar Vervoer. Voor een kleine bijdrage halen vrijwillige chauffeurs mensen thuis op en zetten zij hen voor de deur af op elke gewenste bestemming binnen de eigen gemeente. 

Lijkt het u leuk om aan de slag te gaan als vrijwillig chauffeur bij Argos Mobiel? Dan maken we graag kennis met u. Neem voor meer informatie contact op met Argos Services via telefoonnummer 010 - 427 8390.

 

 

 Gerelateerd