Alternatief voor de file bij Vijfsluizen

04-08-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - De werkzaamheden bij knooppunt Vijfsluizen zorgen in 2017 voor hinder op de weg. Er zijn echter ook andere manieren om uw reis van A naar B te maken. De Verkeersonderneming werkt in Schiedam en Vlaardingen actief aan het verbeteren van de bereikbaarheid.

 

Kortingsregeling

Heeft u al gekeken of u in aanmerking komt voor de Kortingsregeling voor Tweewielers? Gaat u nu met de auto naar het werk en stapt u straks twee dagen per week over op de fiets, e-bike of elektrische scooter? Dan kunt u in aanmerking komen voor €350  korting op de aanschaf. Daarnaast haalt De Verkeersonderneming zoveel mogelijk alternatieven voor de auto in de spits naar Schiedam en Vlaardingen om mensen straks een alternatief te kunnen bieden tijdens de werkzaamheden. Wilt u hiervan op de hoogte blijven en in het najaar geïnformeerd worden over alle alternatieven? Stuur dan een mail naar info@verkeersonderneming.nl   onder vermelding van ‘alternatieven Vijfsluizen’.

 

Ondersteuning werkgevers

De Verkeersonderneming ondersteunt werkgevers in Schiedam en Vlaardingen en kijkt samen met hen naar oplossingen voor werknemers. Dit kan op een specifiek onderdeel zoals de fiets maar ook op een integraal beleid in mobiliteit, afhankelijk van de wensen van de werkgever. Bent u werkgever en wilt u graag kijken wat voor u de mogelijkheden zijn? Stuur dan een mail naar: info@verkeersonderneming.nl  .

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »


Altijd Up-to-date