Al 50 jaar gelukkig met elkaar!

10-10-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Feest vieren is in deze tijden wat ingewikkelder dan we gewend waren, maar op 2 september jongstleden ontving burgemeester Bas Eenhoorn in de Stadsgehoorzaal maar liefst 19 echtparen die er hun huwelijksjubileum vierden. Wel allemaal met minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar en de burgemeester.

Daar komen vandaag twee mensen bij die op een wel heel magische datum trouwden en nu hun 50-jarig huwelijksjubileum herdenken. Op 10-10-1970 trouwden namelijk Kadir en Nurdan Sarac en vandaag, op 10-10-2020, is dat dus maar liefst een halve eeuw geleden! Het feest is echter bescheiden vanwege de coronamaatregelen en slechts de kinderen schuiven aan bij hen thuis.

Kadir kwam naar Vlaardingen als 18 jarige jongeman in 1971 en hij werd daarbij gevraagd door zijn vader, die hier al in 1968 beland was. Hij kon direct gaan werken bij een aannemer die gespecialiseerd was in grond- en sloopwerken. In 1973 keerde hij weer terug naar Turkije om daar zijn militaire dienstplicht te vervullen om in 1975 terug te keren samen met Nurdan, met wie hij sinds 1970 getrouwd was. En ook Nurdan kon toen ook gelijk gaan werken bij een bedrijf in de Oostwijk.

Kadir en Nurdan kregen samen vier kinderen en daarna kwamen er ook nog vier kleinkinderen. Inmiddels hebben ze daar meer tijd voor want Kadir is een jaar geleden met pensioen gegaan en Nurdan stopte al eerder bij het bedrijf waar ze werkte om nu vaker samen te zijn en van alles te ondernemen. Voor deze twee bijzondere mensen die al zolang gelukkig zijn met elkaar ruimen we hierbij een plekje in. En natuurlijk wensen we hen op afstand nog vele mooie jaren toe!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date