Afsluiting Maassluissedijk

07-02-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Een rotonde ter hoogte van de Maassluissedijk 188 is in de basis aangelegd. Binnenkort starten de werkzaamheden om deze rotonde aan te sluiten op de bestaande wegen. Van vrijdag 10 tot en met maandag 13 februari is hierdoor de Maassluissedijk afgesloten. Verkeer wordt omgeleid over de Rijksweg. Voor (brom)fietsers blijft het fietspad wel beschikbaar.

Om de rotonde aan te sluiten op de Maassluissedijk gaat de gemeente de aansluitende wegen van en naar de Maassluissedijk voorzien van asfalt. Later wordt de rotonde ook aangesloten op industrieterrein Koggehaven.

In 2017 wordt het druk met wegwerkzaamheden in Vlaardingen: er wordt gewerkt aan de ombouw van de Hoekse Lijn, een tunnel onder het spoor op de Marathonweg, de reconstructie van het Knooppunt Vijfsluizen en diverse kleinere wegwerkzaamheden.

Op www.vlaardingen.nl/werkenaandeweg  houdt de gemeente je op de hoogte van verkeershinder door werkzaamheden. Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief Werken aan de weg via www.vlaardingen.nl/nieuwsbrieven . Zo ga je altijd goed geïnformeerd op weg.


Gerelateerd