Aankondiging ruiming graven Emaus

21-06-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Vanaf januari 2019 worden particuliere graven op begraafplaats Emaus geruimd. Het gaat om graven in vak S, die uitgegeven zijn in de periode 1962 tot 1969, waarvan de grafrechten niet meer zijn verlengd. Bij de betreffende graven zijn bordjes geplaatst om nabestaanden nogmaals te informeren.

Voordat de graven worden geruimd, kunnen nabestaanden of andere belanghebbenden de grafrechten alsnog, met terugwerkende kracht, verlengen. Als er niet wordt verlengd, wordt het grafmonument verwijderd en kan het graf opnieuw worden uitgegeven. Steekvazen en andere memorabilia die op de graven aanwezig zijn, worden ook verwijderd.

De stoffelijke resten worden volgens wettelijk voorschrift in een afgesloten gedeelte van de begraafplaats begraven. Het is ook mogelijk stoffelijke resten bij te zetten in een nieuw particulier graf.

Informatie over de ruiming van de graven, het verlengen van grafrechten of bijzetting in een nieuw particulier graf is te verkrijgen bij de medewerkers van de begraafplaatsen, telefoonnummer (010) 474 2189.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date