Categorieën

Service

393 zakken vuurwerkafval ingeleverd

393 zakken vuurwerkafval ingeleverd
Nieuws

393 zakken vuurwerkafval ingeleverd

  • Redactie
  • 06-01-2016
  • Nieuws
393 zakken vuurwerkafval ingeleverd

VLAARDINGEN - In december konden bewonersgroepen en verenigingen zich vooraf aanmelden voor de vuurwerkinzamelactie van de gemeente om samen op 1 januari hun straat of buurt weer snel schoon en veilig te maken. Het animo was groot: twintig straten meldden zich aan voor de actie. Totaal werden 393 zakken vuurwerkafval ingeleverd.

De bewoners van de Aletta Jacobskade, Wilhelminastraat, Fransenstraat, Londenweg, Wenenweg, Lissabonweg hoog, Eendrachtstraat, Nunspeethoeve,  Prof. Mekelstraat, Goudsesingel, Kortedijk, Kwartellaan, Nijkerkhoeve, Nassaulaan, Boterstraat, Koningstraat,  Kamerlingh Onnesstraat, 2e Maasbosstraat,  Carry Pothuiskade en de PK Drossaertstraat gingen met z’n allen aan de slag om hun straat weer netjes schoon te maken. Als dank voor hun aanmelding en inzet kregen deze straten een burenpakket met koffie, thee , ranja en wat lekkers en een opruimpakket.

Mooi resultaat

Op 1 en 2 januari konden Vlaardingers hun vuurwerkafval inleveren. Hiervoor kregen zij 1 euro per volle vuilniszak. In totaal zijn er 393 zaken vuurwerkafval ingezameld. Een heel mooi resultaat dus !