Categorieën

Service

Vlaardingse winkeliers buigen zich over koopzondag

Vlaardingse winkeliers buigen zich over koopzondag
Bedrijven nieuws

Vlaardingse winkeliers buigen zich over koopzondag

  • Redactie
  • 26-09-2014
  • Bedrijven nieuws
Vlaardingse winkeliers buigen zich over koopzondag

VLAARDINGEN - In opdracht van de Vlaardingse Gemeenteraad voert het DetailhandelsPlatform Vlaardingen (DPV) een onderzoek uit naar het draagvlak onder Vlaardingse detaillisten voor de koopzondag. Om op die vraag een antwoord te krijgen, organiseert het DPV wordt donderdag 9 oktober informatie-avond/vergadering in de theaterzaal van Kade 40 aan de Westhavenkade 40. De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.00 uur. 

In Vlaardingen gevestigde retail-ondernemers met een 'echte' winkel en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel worden uitgenodigd om daar van het voorstel van het bestuur van het DetailhandelsPlatform Vlaardingen kennis te nemen. Ondernemers die niet in de gelegenheid zijn om zich ter plaatse te informeren over de explicite vraagstelling voor de avond, worden (vanaf 1 oktober) verwezen naar de website www.detailhandelsplatformvlaardingen.nl. Ook is daar aangegeven, op welke wijze - in de periode van 1 tot 10 oktober - bezwaar kan worden aangetekend tegen de stellingen. 

De bedoelde stellingen worden dezer dagen verspreid via de bestaande winkeliersvereniging naar alle aangesloten leden. Niet-leden worden eveneens uitgenodigd van de stellingen kennis te nemen via de website of tijdens de genoemde bijeenkomst. In verband met de organisatie worden ondernemers gevraagd om zich vooraf aan te melden, voor 7 oktober op [email protected].