Categorieën

Service

Thuis werken of in de 'Brandweerkazerne'?

Thuis werken of in de 'Brandweerkazerne'?
Bedrijven nieuws

Thuis werken of in de 'Brandweerkazerne'?

  • Advertorial
  • 16-12-2014
  • Bedrijven nieuws
Thuis werken of in de 'Brandweerkazerne'?

VLAARDINGEN - Sinds augustus 2013 ben ik als zelfstandig professional actief in Vlaardingen. Ik werk met hart en ziel voor mijn klanten! Ik ontzorg graag, organiseer uw evenement en zoek uit wat u wilt weten. Lekker vanuit huis op mijn zolderkamertje, maar na een jaar merk je toch dat werk en privé redelijk door elkaar gaan lopen. Structuur is niet altijd gemakkelijk te behouden. Even de was of strijk tussendoor, de buurvrouw even helpen... Afijn... de tijd gaat door, maar het werk ook. Hoe kan ik dit nog beter organiseren?

Enige tijd geleden heb ik in de voormalige ‘Brandweerkazerne’ een kleine ambachtelijke markt georganiseerd. Ter ere van Open Monumentendag kwam landheer Willem van Ruytenburch (u kent hem wel, die man in het gele pak op de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn) zijn landgoed bezichtigen. In drie weken tijd had ik een aantal ondernemers bij elkaar gebracht en was het een gezellige bedoening in de oude blushal. Ook de Stadslandbouw Van Ruytenburch erachter was te bezichtigen en de heer Van Ruytenburch heeft zijn landgoederen goedgekeurd.

Gaande de dag leer je de kraamhouders beter kennen en kwam ik in gesprek met Loek Snijders (Loeksgoed) en Annemarie Broek (Intau Vormgeving). Ze vonden het initiatief erg leuk en wilden graag een keer met mij afspreken. Wat begon als een mogelijk vervolg op de markt, werd het ondersteunen bij een heel leuk project, namelijk de ontwikkeling van de voormalige ‘Brandweerkazerne’ tot werkunits voor zelfstandig professionals en kleine bedrijven (tot ca. vijf medewerkers).

Sinds 2012 zijn Loek, Annemarie en René (Hersbach van HDP Real Estate) betrokken bij de ontwikkeling van de voormalige ‘Brandweerkazerne’. In samenwerking met de Kamer van Koophandel en de Gemeente Vlaardingen hebben zij onderzocht of het mogelijk is om de voormalige ‘Brandweerkazerne’ te ontwikkelen tot kantoorunits, ateliers, vergaderruimte en flexplekken. Wauw! Dat is gaaf! Daar zou ik wel willen werken!

De komende tijd werk ik onder andere aan dit project om de communicatie hieromtrent op te zetten. Doel: Voor 1 februari voldoende intentieverklaringen krijgen om dit project ook daadwerkelijk tot ontwikkeling te brengen! De nieuwe website is bijna online.

U kunt zich nu inschrijven voor zo’n inspirerende werkplek!

Ik heb mij aangemeld! Als u nu een intentieverklaring tekent, bent u straks verzekerd van een inspirerende werkplek! Er zijn kantoorunits en ateliers verkrijgbaar vanaf ca. 15 m2 tot ca. 100 m2 en uiteraard komen er flexplekken. Informeer nu naar de mogelijkheden! Kijk op www.brandweerkazerne.nu voor meer informatie.

Wordt u mijn buurman of buurvrouw in de voormalige ‘Brandweerkazerne’?

SGB Industrial Services B.V.

George Stephensonweg 15, Vlaardingen

Meer over SGB Industrial Services B.V. →