Schiedam24 in aantocht!

14-04-2015 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Na Vlaardingen en Maassluis krijgt ook Schiedam een professioneel gemaakte digitale krant waar u iedere dag opnieuw  nieuws, informatie en achtergronden kunt vinden. Schiedam24 gaat op 1 mei 2015 van start maar u kunt de pagina natuurlijk nu al bij uw favorieten zetten. Volg Schiedam24 alvast op twitter en like ons op facebook en u zit voortaan op de eerste rang als het op nieuws uit en over Schiedam aankomt.

Uw aanspreekpunt is Ted Konings. Een Schiedammer uiteraard! Schiedam24 speelt een thuiswedstrijd. Wij geloven nadrukkelijk in écht lokaal nieuws en als je over Schiedam schrijft, doe je dat natuurlijk vanuit de Jeneverstad zelf. U kunt Ted bereiken via t.konings@schiedam24.nl. Stuur alvast uw persberichten. In navolging van Vlaardingen24 en Maassluis24 isSchiedam24 bij uitstek een platform waarop clubs, verenigingen, instellingen en het onderwijs zich kunnen presenteren.

Maar er is meer. Schiedam24 is niet alleen een nieuws- en informatieplatform. Wij koppelen daar 1 op 1 een compleet Schiedams bedrijvenplatform aan! Ieder Schiedams bedrijf heeft op dat platform een gratis eigen pagina waarop kort iets over het bedrijf kan worden verteld. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden om meer te doen dat dat. Wij kunnen u alvast verklappen dat de tarieven zo zijn gepositioneerd dat ook de kleinere zelfstandige ermee overweg zal kunnen! Neem eens een kijkje op de pagina adverteren!


Gerelateerd