Categorieën

Service

Opruimactie Vergulde Hand van start

Opruimactie Vergulde Hand van start
Bedrijven nieuws

Opruimactie Vergulde Hand van start

  • Redactie
  • 03-02-2015
  • Bedrijven nieuws
Opruimactie Vergulde Hand van start

VLAARDINGEN - De gemeente Vlaardingen is gestart met een grote opruimbeurt van De Vergulde Hand. Om de herinrichting van het bedrijventerrein mogelijk te maken, moest de openbare ruimte worden opgeruimd en leeggehaald. De opruimactie is woensdag 27 januari van start gegaan. Ondernemers op het terrein moesten hun defecte voertuigen en containers van de straat halen. Dat deed niet iedereen op tijd. Er zijn ongeveer 40 overtredingen geconstateerd.

Wethouder Ruud de Vries: ,,Het was goed te zien dat veel ondernemers naar aanleiding van de aankondigingsbrief al bezig waren met opruimen. Ongeveer de helft van de geconstateerde overtredingen is ter plekke opgelost. Meerdere ondernemers hebben de afspraak gemaakt met de gemeente, dat zij eind februari klaar zijn met opruimen.''

Ondernemers die toch ongeoorloofd gebruik blijven maken van openbaar gebied en de ruimte direct grenzend daaraan, worden aangeschreven. Uiteindelijk worden de spullen op kosten van de overtreders door de gemeente verwijderd. De gemeente blijft Vergulde Hand de komende tijd extra in de gaten houden.