Mennens opent nieuw pand in Vlaardingen

06-07-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Mennens Rotterdam had donderdag 30 juni een zeer succesvolle relatiedag. Ruim 250 bezoekers zagen tijdens een rondleiding door het nieuwe pand indrukwekkende demonstraties, van wat de Mennens-vakmensen kunnen en doen.

Wethouder Ruud de Vries van economische zaken, onderwijs en organisatie heette Mennens welkom in Vlaardingen. Tijdens de Open Deur heeft directeur Frans Batist van Mennens Rotterdam een cheque met een prachtig bedrag kunnen overhandigen aan de Dirk Kuyt Foundation.

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Mennens Rotterdam ervoor gekozen om de Dirk Kuyt Foundation te ondersteunen. De foundation stimuleert en ondersteunt sportparticipatie voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Mennens Rotterdam is dé specialist op het gebied van staalkabel, hijs- en heftechniek in Nederland. Met de roots in Rotterdam, jarenlang gevestigd geweest in Schiedam, is Mennens Rotterdam thans gevestigd aan de Heliniumweg 6 in Vlaardingen. Meer dan 100 jaar ervaring in het vakgebied heeft Mennens tot marktleider gemaakt in de Benelux. De activiteiten bestrijken het hele spectrum: levering, monteren en assembleren, keuren/inspecteren en certificeren, repareren en renoveren, voorlichten en opleiden.

Met de Open Deur is Mennens Rotterdam helemaal klaar voor de toekomst om alle relaties op een juiste manier te kunnen bedienen.