Lentiz en B&W slaan handen ineen

13-05-2016 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN – Vrijdag de 13e is niet voor iedereen een pechdag. Bij B&W Arbeidsbemiddeling aan de Korhoenlaan was het juist een prima dag! Vanochtend werd daar de laatste handtekening gezet die nodig was op een leerwerkovereenkomst met het UWV. B&W en Lentiz gaan samen zorgen voor zij-instromers voor de food-sector. Daarbij zorgt Lentiz voor de opleiding en B&W Arbeidsbemiddeling voor de selectie en begeleiding van de kandidaten. 

Gezocht wordt naar mensen met een Wajong-uitkering die graag in de foodsector willen werken. Zij volgen een opleiding op MBO 1/2 niveau, lopen stage en als alles goed verloopt, wordt hen een arbeidscontract van minimaal een half jaar aangeboden. Het project sluit naadloos aan op de eerder geopende Food Inspiration Academy in Vlaardingen. Lentiz is daarin een belangrijke partij. De kandidaten die nu de kans krijgen zich te specialiseren in de ‘food’, krijgen de belangrijkste elementen uit de reguliere opleiding (veiligheid, hygiëne en dergelijke) en kunnen daarna aan de slag. 

Heb je een Wajong-uitkering, ben je de Nederlandse taal machtig en heb je interesse in een baan in de voedingsmiddelenindustrie, neem dan contact op met B&W Arbeidsbemiddeling via info@benw-arbeid.nl.

Gerelateerd