Kibbeling en zaken doen

29-05-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Voor de Haringparty van de IKV Ondernemend Vlaardingen moeten we nog twee weken geduld hebben: die is op maandag 15 juni bij de Free Golf aan de Zuidbuurt. Een voorschotje op zeebanket werd gisteren wel genomen in het Delta Hotel bij de Kibbelingparty.

Het waren er wat minder dan de 180 ondernemers die zich oorspronkelijk hadden opgegeven, maar de vele tientallen die wel aanwezig waren maakten de zesde editie van de Kibbelingparty desondanks sfeervol en gezellig. Naast vers gebakken kibbeling was er als extraatje ook een medewerkster van de Oesterparel aanwezig met oesters. Kortom, genoeg elementen aanwezig om ongedwongen te netwerken, nieuwe contacten te leggen of oude banden aan te halen en misschien ook wel zakelijk afspraken te maken.

De Kibbelingparty word jaarlijks georganiseerd door de Zedclub. ZeD staat voor Zaak en Diner, of zo u wilt ZakenDiner, maar bovenal voor ZakenDoen. Daarin is vooral het elkaar ontmoeten met een hoog sociaal karakter belangrijk: Enjoy (doing) business! Voor meer info klik hier


Gerelateerd