Categorieën

Service

IKV Kleinbedrijf en ZP organiseert VLD Tech

IKV Kleinbedrijf en ZP organiseert VLD Tech
Bedrijven nieuws

IKV Kleinbedrijf en ZP organiseert VLD Tech

  • Redactie
  • 22-10-2016
  • Bedrijven nieuws
IKV Kleinbedrijf en ZP organiseert VLD Tech
VLAARDINGEN - Ben jij een jonge tech-ondernemer en wil je jouw product of dienst aan de man brengen? Of heb je misschien een goed verhaal waar anderen veel van kunnen leren? Schrijf je dan in voor VLD Tech van IKV Kleinbedrijf en ZP op 22 November en wie weet krijg jij de gelegenheid jouw verhaal te presenteren. Een unieke kans om je netwerk, klantenkring en naamsbekendheid te vergroten!

Dit keer staat IKV Kleinbedrijf en ZP in het teken van VLD Tech. Technische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en het is voor ondernemers soms lastig in te schatten wat de waarde van een product of dienst voor het kleinbedrijf is. Als ondernemersvereniging stimuleren wij kennisoverdracht en samenwerking tussen Vlaardingse bedrijven. Daarnaast willen wij jonge ondernemers de gelegenheid geven zichzelf op de kaart te zetten.

Heb je een goed idee en wil je laten zien wat jij voor andere ondernemers kunt betekenen? IKV kiest drie jonge tech-ondernemers uit die tijdens de VLD Tech-avond een presentatie mogen verzorgen (á 10 minuten). Stuur je plan in de vorm van een pitch naar [email protected] en wie weet sta jij straks in de schijnwerpers!