Hoogerwerf helpt klanten failliet Kopa

16-01-2016 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN – De rechter heeft woensdag 13 januari het faillissement uitgesproken over Kopa & Van Lopik. Daarmee eindigt de geschiedenis van een Vlaardings bedrijf die in 1926 begon. Bijna negentig jaar is een respectabele leeftijd maar het is duidelijk, het faillissement doet pijn. 

Het bedrijf had nog een trouwe groep van met name Vlaardingse klanten die er hun kantoorartikelen afnamen, het bleek niet genoeg om het bedrijf overeind te houden. Om te voorkomen dat deze groep Vlaardingse bedrijven in de problemen komt, springt Hoogerwerf fot Office bij. 

Zij gaan, na herhaald overleg met Kopa deze zakelijke klanten zo snel mogelijk benaderen. Op de deur van Kopa & Van Lopik is ook een mededeling te lezen waarin staat hoe en wat. 

,,Onze belangrijkste klantengroep bestaat uit bedrijvenen instellingen. Wanneer u tot die groep behoort, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We zijn via onderstaande contactgegevens bereikbaar. 

Voor particuliere afnemers
In principe kunt u bij ons kopen, graag zelfs. We hebben alleen geen winkel met voorraad. Wat u bij ons besteld kunt u de volgende dag afhalen. Bestellen kan aan de balie, per telefoon of via onze webshop. 

Voor kunstschildersmaterialen of inlijsten kunt u helaas niet bij ons terecht. 

Contactgegeven
Hoogerwerf for Office
Van Beethovensingel 126
3133 EA  Vlaardingen
010 - 445 10 40
artikelen@hoogerwerf.nl

Verdere informatie vindt u op www.hoogerwerf.nl

We zijn u graag van dienst!

 

 

Gerelateerd