Het Banz Bord Experience Center

12-12-2016 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - Het Banz Bord Experience Center is de nieuwe showroom van Banz Bord aan de Kotterstraat 8 in Vlaardingen en dé plek om inspiratie op te doen voor uw Banz Bord design wandmeubel. Hier wordt een brede selectie design wandmeubels getoond in de meest uiteenlopende samenstellingen, lakkleuren en fineersoorten.

Banz Bord: zwevende, design wandmeubels sinds 1965
Met Banz Bord kiest u voor een origineel, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is. In de loop der jaren zijn subtiele aanpassingen doorgevoerd, echter de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de in Nederland geproduceerde design wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.

Banz Bord Cloud: design TV wandmeubels met geïntegreerde high-end luidsprekerset
Banz Bord Cloud is het splinternieuwe programma van Banz Bord. Een wandmeubel uit het Cloud-programma is uitermate geschikt als tv- of audiomeubel, daar het uitgerust kan worden met een exclusieve, op maat gemaakte high-end luidsprekerset van het Nederlandse Hepta Design Audio. In het Banz Bord Experience Center is een tweetal Banz Bord Cloud-wandmeubels uitgerust met deze high-end luidsprekerset, zodat u het hifi Hepta geluid zelf kunt komen ervaren! 

Aantrekkelijke najaarsactie 2016 
In de maanden november en december heeft Banz Bord voor u een aantrekkelijke kortingsactie: Bij aankoop van een Banz Bord TV wandmeubel met een verkoopprijs van minimaal €3.000, ontvangt u ofwel een gratis TV paal (t.w.v. €440,-), ofwel de helft hiervan (€220 euro) als directe korting. 

Openingstijden, adres en contactgegevens
Banz Bord Experience Center
Elke ZATERDAG geopend van 10.00 – 16.00 uur.
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 36 59 (b.g.g. 06 - 53 29 63 14)  
F: +31 (0)10 248 90 07
E: info@banzbord.nl
I: www.banzbord.nl