Categorieën

Service

De kernwaarden van Hoogendoorn

De kernwaarden van Hoogendoorn
Bedrijven nieuws

De kernwaarden van Hoogendoorn

  • Advertorial
  • 05-11-2014
  • Bedrijven nieuws
De kernwaarden van Hoogendoorn

VLAARDINGEN - Er zijn zoveel partijen in Nederland die hetzelfde doen als wij. Waarom zou een bedrijf dan voor ons kiezen? Wat onderscheidt ons van de massa? Wij onderscheiden ons door middel van onze manier van dienstverlening. Als je computer niet meewerkt, wil je ten slotte (minstens) dat je direct gehoord én geholpen wordt, anders beperkt het je in je werk! 

Onze kernwaarden reflecteren ons onderscheidend vermogen! Wij vinden de benoeming hiervan op zich niet voldoende. Want wat zegt het dan eigenlijk? Daarbij zijn er waarden zoals professionaliteit, klantgerichtheid en servicegerichtheid die voor ons vanzelfsprekend zijn. Onze kernwaarden gaan verder. Dit zijn de woorden die ons omschrijven als uw IT dienstverlener:

  • Dichtbij

Letterlijk dichtbij: gevestigd in Vlaardingen en gericht op het MKB in de regio Rijnmond. Daarnaast willen wij uw business leren kennen door regelmatig contact en bezoeken. Aandacht, vertrouwen, toegankelijkheid, persoonlijk contact en samenwerken zijn waarden die deze kernwaarde ondersteunen. 

  • Betrokken

Wij willen u het gemak van IT laten ontdekken. Wij zijn altijd bereid u te helpen, te luisteren en leren van uw wensen en u te adviseren. Ook hoeft u bij ons niet lang te wachten op een response; u moet altijd kunnen werken. IT moet een eenvoudig aspect worden van uw organisatie, waar u niet naar om hoef te kijken. 

  • Beheersen

Continuïteit is belangrijk voor uw organisatie en dus ook voor uw IT. Onze oplossingsgerichte instelling zorgt bijvoorbeeld dat wij naar uw organisatie in de toekomst kijken. Ook met onze beheerdiensten handelen wij proactief, waardoor uitval is geminimaliseerd. Heldere rapportages zorgen dat u weet waarvoor u het doet! 

  • Duidelijkheid

No-nonsense. Geen verassingen. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dit kenmerkt onze aanpak. Onder andere de duidelijke planningen zorgen voor zeer eenvoudige implementaties van nieuwe IT oplossingen. 

  • Zekerheid

Bij ons bent u zeker van de kwaliteit van de producten en diensten, zeker van de kennis van onze medewerkers, zeker van benodigde certificeringen en dus zeker van een oplossing met meerwaarde voor uw organisatie. Ook onze stabiele structuur door Batenburg Techniek N.V. als onze moedermaatschappij zorgt voor zekerheid over het kunnen opbouwen van lange termijn klantrelaties. 

  • Innovatie

Continu zijn wij bezig met het verbeteren van onze kwaliteit, onder meer door technische innovatie. Hiermee innoveren we ook onze interne processen. Wij kunnen ook uw processen automatiseren en verbeteren door onze IT oplossingen, waardoor wij onze visie waarmaken. 

En natuurlijk werken wij continu aan de uiting van deze kernwaarden.

Kempers Schoenmode

Fransenstraat 17-19, Vlaardingen

Meer over Kempers Schoenmode →