B&W maakt het verschil

07-03-2014 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - B&W Arbeidsbemiddeling, een nieuwe speler op de markt, is bezig in snel tempo naam te maken. De eerste Wajonger is inmiddels bemiddeld naar een baan. Daarbij maakte B&W onmiddellijk haar belofte waar: het onderscheid maken door domweg een stap harder te lopen: door beter te luisteren, beter te kijken en beter te zoeken. 

Aanvankelijk zag het er voor Dirk niet echt goed uit. Hij kan uitstekend overweg met het technisch tekenprogramma Autocad maar het bedrijf waar hij werd voorgesteld, werkt nou net met een ander tekenprogramma. ,,Ja we kunnen goed iemand gebruiken want we komen om in het werk'' en ,,Nee we komen om in het werk dus hebben geen tijd om iemand op te leiden.'' 

Een hopeloze situatie? Niet voor B&W Arbeidsbemiddeling! Catelijne Wegman vroeg met welk programma dan wel wordt gewerkt, begon een digitale speurtocht en kwam uit bij een demoversie van dat programma dat vervolgens werd gedownload. Daar werd Dirk mee aan de slag gezet en die bleek daar uitstekend mee uit de voeten te kunnen. ,,Twee vingers in de neus, makkelijker dan Autocad'', vond Dirk. Met die kennis werd het bedrijf weer gebeld en het eind van het verhaal kennen we al. Dirk is daar nu aan het werk! 

Dat is wat B&W bedoelt met een stap harder lopen... Dirk is inmiddels vanuit de Wajong hard op weg naar een mooie toekomst! Heb je ook een Wajong- of WIA-uitkering en wil je ook op weg worden geholpen. Neem dan contact op met B&W Arbeidsbemiddeling. Bel met Hans Bakker, tel. 06 - 363 059 63 of stuur een e-mail naar info@benw-arbeid.nl

Werkgevers die meer willen weten over B&W Arbeidsbemiddeling kunnen contact opnemen met Catelijne Wegman, tel. 06 - 36 297 879. Ook zij kunnen natuurlijk een e-mail sturen.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date