Budgetbegeleiding.nu op Vlaardingen24

27-10-2014 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Budgetbegeleiding.nu op 'Onze Bedrijven'. BudgetBegeleiding.nu is een jonge en frisse onderneming, waarin het coachen van particulieren maar ook steeds meer ondernemingen, naar een gezonde financiële administratie centraal staat. Daarnaast worden er ook diverse werkzaamheden uitgevoerd op sociaal, juridisch en financieel gebied.

Als ervaringsdeskundige, gecertificeerd budgetcoach maar met vooral een berg enthousiasme en feeling voor het vak, heeft Gerharda van Dam van BudgetBegeleiding.nu dan ook alles in huis om u zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen.

Want, financiële problemen zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Overal zijn er mensen die niet meer weten hoe ze de maand door moeten komen met het inkomen. Lopen achter met de betalingen en raken stukje bij beetje het overzicht en de grip op de financiële huishouding kwijt. Openen de post niet meer en doen uiteindelijk zelfs de deur niet meer open, bang voor deurwaarders!

,,Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen verhaal. Budgetbegeleiding.nu is er daarom niet alleen voor het opruimen van de post. Ik heb oog voor het papierwerk, maar ook oor voor uw verhaal'', stelt Gerharda van Dam. ,,Samen gaan we kijken waar de schoen wringt en trekken we uw administratie recht, stellen we haalbare doelen en zorgen we uiteindelijk voor rust en overzicht in uw (thuis)administratie én in uw leven!''

Voor meer informatie kunt u terecht op mijn site: www.budgetbegeleiding.nu