Bijeenkomst IKV Ondernemend Vlaardingen goed bezocht

14-04-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Ruim 70 ondernemers bezochten gisteren de maandelijkse soos van IKV Ondernemend Vlaardingen in het Delta Hotel. Zowel de grote als de middelgrote bedrijven waren goed vertegenwoordigd, maar ook zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers) ontbraken niet. Het was niet louter netwerken, maar er vond ook een drietal presentaties plaats van evenzovele ondernemers: Het Museum Vlaardingen, de Kroepoekfabriek en Greet@Work. Deze laatste onderneemster geeft stoelmassages en deelnemers aan de soos konden in de praktijk ervaren hoe dat voelt: er stond een stoel klaar waarin iedereen die dat wilde plaats kon nemen.

IKV voorzitter Chris Oerlemans, tevens directeur van Kloet Onderhoud, nam even kort de gelegenheid om Delta Hoteldirecteur Ronald Cordes te feliciteren met het zestigjarig bestaan van het hotel. Cordes ontving hierbij als verjaardagscadeau een ingelijste gravure van de torens van de Grote Kerk en het oude Stadhuis. Na het officiële gedeelte werd een hapje en een drankje genoten van het klaarstaande buffet .

De IKV ‘draait de komende weken alweer warm’ voor de Algemene Ledenvergadering van 11 mei aanstaande, waar naar verwachting een aantal nieuwe bestuursleden door de leden benoemd zal worden. Inloop vanaf 17.30 uur. De vergadering begint om 18.00 uur. Voor meer informatie klik hier.


Gerelateerd