Bijzondere kunst in aula Matrice Uitvaartbegeleiding

31-01-2022 In memoriam Ingezonden mededeling

SCHIEDAM/VLAARDINGEN - Het uitvaartcentrum van Matrice  uitvaartbegeleiding aan de Prins Bernhardlaan in Schiedam is een mooie En bijzondere locatie. Met name onze aula wordt vaak geroemd om zijn informele , warme en familiaire sfeer. Afgelopen week heeft deze aula een onderhoudsbeurt gehad en tegelijkertijd een kleine opfrisbeurt gekregen. De vloeren zijn geschuurd en de muren hebben hier en daar een likje verf gekregen. 

In de aula hangen nu een aantal mooie kunststukken gemaakt door wijlen Marco De Jong, kunstenaar. Wij mochten een tijdje terug zijn afscheid begeleiden. Tijdens dit afscheid wilde zijn vrouw heel graag een aantal van zijn kunstwerken ophangen In de aula. Uiteraard was dit geen probleem. Wij vonden het heel bijzonder en een mooi gebaar en waren bij Matrice uitvaartbegeleiding allemaal zo onder de indruk van de mooie kunstwerken van Marco, dat wij gevraagd hebben aan Inez, Zijn vrouw,  of wij een aantal stukken konden aankopen en deze mochten ophangen. 

Inez vond dit ook een mooi en bijzonder idee en gebaar en werkte hier graag aan mee, hoe bijzonder is het nu dan ook dat een aantal van deze stukken waaraan dit mooie verhaal hangt een vaste plek hebben in ons centrum.   

Wilt u een keer komen kijken, neem dan gerust contact met ons op, wij laten u dan graag een keer ons uitvaartcentrum zien.

Bekijk de foto's

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »Altijd Up-to-date