Zwemmarathon voor KWF in De Kulk

09-06-2017 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 17 juni is de tweede editie van de KWF zwemmarathon in zwembad de Kulk. De Kulk hoopt ook dit jaar weer zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor het alom bekende goede doel, het KWF. Helaas heeft het zwembad een paar maanden geleden een lieve collega uit het team verloren aan deze ernstige ziekte. Iedereen is dan ook super gemotiveerd om dit evenement tot een succes te maken.

Het belooft niet alleen een sportieve avond te worden, ook aan de niet-zwemmers is gedacht;
. KEES MET DUBBEL OO, zal de hele avond muzikaal verzorgen.
. de brasserie zorgt voor de inwendige mens, dus ook daaraan is gedacht. 

Om 19.00 uur precies, zal burgemeester Annemiek Jetten het startsein geven en duiken de eerste elf zwemmers het water in. Elf teams hebben zich ingeschreven, dus meer dan 100 deelnemers verschijnen aan de start. Ieder team, moet gedurende zes uur een zwemmer in de baan hebben, in estafettevorm lossen de zwemmers elkaar af. 

Om 01.00 uur exact, wordt het eindsignaal gegeven en de eindstand opgeteld van alle gezwommen banen. Het team met de meeste gezwommen banen krijgt een wisselbeker. Verder wordt ook bekend gemaakt welk team het meeste sponsorgeld heeft binnengesleept. Kortom, het wordt een sportieve, gezellige en waardevolle avond. Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date