Zwemmarathon voor KWF in De Kulk

22-03-2016 Gezond Redactie

VLAARDINGEN – Zwembad De Kulk organiseert op zaterdag 18 juni een zwemmarathon. Van 19.00 tot 01.00 uur worden er dan baantjes getrokken; de opbrengt is voor het Koningin Wilhelminafonds (KWF). 

Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die op de één of andere wijze met de ziekte kanker te maken heeft. Nog steeds is er geen afdoende genezing tegen deze ziekte. Telkens worden er kleine stapjes gemaakt naar definitieve genezing, maar we zijn er nog lang niet. Voor het zover is moet er nog veel onderzoek worden gedaan en daar is veel geld voor nodig. 

En dat is precies de reden voor Zwembad De Kulk om in samenwerking met de VRB en Brasserie ‘t Startblok een zwemmarathon organiseren met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF.
 

Schrijf je in!

Vorm met familie, vrienden, collega’s, buren een team van tien personen en schrijf je in voor de zwemmarathon op zaterdag 18 juni van 19.00 - 01.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met zwem- en recreatiebad De Kulk: tel. 010 – 248 33 33 of zwemmarathondekulk@hotmail.com.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date