Zonnehuisgroep Vlaardingen 50 jaar!

08-03-2016 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Dit jaar is het precies vijftig jaar geleden dat de eerste bewoners in Het Zonnehuis in Vlaardingen kwamen wonen. Het Zonnehuis, onderdeel van Zonnehuisgroep Vlaardingen, was daarmee de eerste locatie van deze typisch Vlaardingse organisatie. Inmiddels is de zorgorganisatie uitgebreid naar drie verpleeg- en verzorgingshuizen, hebben ze een eigen revalidatiecentrum, bieden ze thuiszorg in Vlaardingen en Schiedam en hebben ze een locatie voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). 

Op dinsdag 8 maart is het gouden jubileumjaar officieel geopend door Elly Dekker, bestuurder van Zonnehuisgroep Vlaardingen en de heer Leewis, een actieve bewoner van Het Zonnehuis. Met het ontsteken van ‘De Wensboom’ hebben alle bewoners van Zonnehuisgroep Vlaardingen de mogelijkheid om een wens in te dienen. Gedurende het jubileumjaar zullen een aantal van deze wensen in vervulling gaan. Ook de bekende Vlaardingse zangeres en presentatrice Rita Young was dinsdagochtend aanwezig om het geheel een feestelijk muzikaal tintje te geven. 

In de loop van het jaar staan nog veel meer jubileumactiviteiten gepland. Zo kunnen bewoners én omwonenden van Het Zonnehuis dit jaar deelnemen aan een jubileumeditie van de klassieke avond en wordt er een jubileumbingo georganiseerd. Daarnaast worden de inwoners van Vlaardingen in het kader van ‘Kom je bij ons eten?’ in het najaar van harte uitgenodigd om eens langs te komen in de Brasserie van Het Zonnehuis. In oktober, dé jubileummaand, organiseert Het Zonnehuis tenslotte nog een speciale jubileumexpositie en vindt er een feest plaats voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date